ΑΕΚ

Πατίτο: "Επιπλέον κίνητρο η παρουσία του κόσμου μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατίτο μίλησε για τον αποψινό (19:30) αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο κόσμος δίνει κίνητρο στην ομάδα και δημιουργεί μαγευτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

"Αν θέλετε να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο, αυτό θα είναι μήνυμα ευγνωμοσύνης. Αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μας η παρουσία τους. Θέλουμε να συνεχίσουν να έρχονται για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτυχε να αγωνιστώ. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μια εκπληκτική εμπειρία και ελπίζω να την ξαναζήσω και να είμαι στις βασικές επιλογές.

Ακόμα όμως κι αν δε συμβεί αυτό, θα είναι σίγουρα μια εκπληκτική ατμόσφαιρα»", τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Πατίτο ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι. Είτε παίξω εγώ, είτε οποιοσδήποτε άλλος συμπαίκτης μου πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι σίγουρο ότι όταν μια ομάδα είναι οργανωμένη και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως απ' το τι έχει συμβεί σε προηγούμενα ματς, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με υψηλή αυτοπεποίθηση και δίνει πάντα το 100%".

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, ανέφερε: "Παίζει ρόλο και η χρονική στιγμή. Μερικές φορές το ρόστερ μιας ομάδας μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα στα "θέλω" ενός προπονητή, σε σχέση με κάποιον προηγούμενο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε οργανωμένοι, να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παίζουμε σοβαρά και να μην πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ