ΑΕΚ

Πάτησε Ελλάδα ο Μπαρμπόζα!

Πάτησε Ελλάδα ο Μπαρμπόζα!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Έλντερ Μπαρμπόζα. Ο Πορτογάλος έφτασε στην Αθήνα στις 00:50 και άνθρωπος της ΠΑΕ ανέλαβε να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στο ξενοδοχείο.

Λίγο μετά τη 01:00 το βράδυ ο Έλντερ Μπαρμπόζα πέρασε την είσοδο του Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδευόμενος από μάνατζερ του. Για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρισκόταν ο άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές, Βαγγέλης Γιαννίσης, ο οποίος τον υποδέχθηκε και ανέλαβε να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Ο 27χρονος Πορτογάλος παρά την κούραση, ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και έδειχνε σίγουρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όσον αφορά το αυριανό πρόγραμμα, το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπου αν όλα πάνε καλά αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τριετές).

Δεν αποκλείεται μάλιστα να περάσει και αυτός από τα... γραφεία της Aegean προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου, Δημήτρη Μελισσανίδη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ