ΑΕΚ

Παρών ο Μπαρμπόζα με Παναθηναϊκό

Παρών ο Μπαρμπόζα με Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα, εξέτισε την ποινή του και βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για το ματς της Πέμπτης (26/5) με τον Παναθηναϊκό.

Ήδη από την Τρίτη (24/5) κιόλας, στην ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/5) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ένα ματς που πλέον είναι τελικός, καθώς εν πολλοίς θα κρίνει την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας ήδη από σήμερα, μετά την πρωινή προπόνηση, επέλεξε την αποστολή και έχει και ένα νέο πρόσωπο. Ο Έλντερ Μπαρμπόζα εξέτισε την ποινή του (για την αψιμαχία με τον Έργκις Κάτσε στο πρώτο ματς των Playoffs με τον ΠΑΟΚ) στον τελικό του κυπέλλου και στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό και είναι ξανά στην διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ. Αντιθέτως και πάλι εκτός είναι ο τραυματίας Βάργκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναλυτικά: Ανέστης, Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόζα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Μπουονανότε

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ