ΑΕΚ

Παρών ο Μάνταλος ύστερα από 5,5 μήνες

Παρών ο Μάνταλος ύστερα από 5,5 μήνες
Μάνταλος INTIME SPORTS

Οριστικά αλλά πλέον και… τυπικά παρελθόν είναι για τον Πέτρο Μάνταλο η δύσκολη περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού του. Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Ξάνθη.

Οριστικά αλλά πλέον και… τυπικά παρελθόν είναι για τον Πέτρο Μάνταλο η δύσκολη περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού του. Μετά από 5,5 ολόκληρους μήνες, ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ είδε ξανά το όνομα του στην λίστα με τα ονόματα για την αποστολή επίσημου παιχνιδιού.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να πάρει τον Μάνταλο μαζί του στην Ξάνθη, για το ματς του Σαββάτου (29/8). Προφανώς περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και λιγότερο για αγωνιστικούς. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως πλέον ο Μάνταλος δεν αισθάνεται έτοιμος και δυνατός.

Σ’ όλες τις τελευταίες προπονήσεις συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και κυρίως μπαίνει κανονικά στις φάσεις. Και έστω και αν δεν παίξει καθόλου στην Ξάνθη, πλέον είναι δεδομένο πως θα δώσει το παρών στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα, ο Δέλλας άφησε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον Θέσαρ Άρθο, ο λόγος ήταν όμως ότι αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον θώρακα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που αύριο (28/8) θα ταξιδέψουν για Ξάνθη:

Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ