ΑΕΚ

Παρουσίασε Κάλα και Κάρλος η ΑΕΚ

Παρουσίασε Κάλα και Κάρλος η ΑΕΚ
Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος

Τα δύο νέα της αποκτήματα, Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, ανακοίνωσε και παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα γραφεία της στα Σπάτα. Οι δύο Ισπανοί αναφέρθηκαν στη νέα τους ομάδα και ευχαρίστησαν και οι δύο τον Μανόλο Χιμένεθ που τους εμπιστεύτηκε.

Οι δύο προσωπικές επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιλογή τους, τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα, ενώ στάθηκαν στην θέληση που έδειξε η ομάδα για να τους αποκτήσει, από τον προπονητή μέχρι τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο.

Οι δύο παίκτες αναχώρησαν πριν από λίγα λεπτά για το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για τις τελευταίες προσωπικές τους υποχρεώσεις και στη συνέχεια θα έρθουν στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Juan Cala με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/6/2012.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jose Carlos έως τις 30/6/2012".

Κάλα: "Κίνητρο για εμένα η Ευρώπη"

Ο Χουάν Κάλα πήρε πρώτος τον λόγο και αναφέρθηκε στην επαφή του με τον Χιμένεθ, αλλά και το κίνητρο του.

"Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο προπονητής μας ήθελε στην ομάδα και μας γνώριζε. Αυτό ήταν ένα στοιχείο, αλλά ρόλο έπαιξε και η επικοινωνία με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Χιμένεθ μόνο μία φορά. Από εκεί και πέρα τη δουλειά έκαναν οι μάνατζερ. Μου ανέφερε πως η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και πως θα λάβει μέρος στο Europa League. Αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να έρθω", δήλωσε αρχικά ο νεαρός αμυντικός και πρόσθεσε:

"Γνωρίζω πως η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιον τίτλο και τα κατάφερε πέρυσι με τη βοήθεια του κ. Χιμένεθ. Μακάρι να το επαναλάβει και φέτος".

Κάρλος: "Πρωτάθλημα, Κύπελλο, και πορεία στην Ευρώπη"

Ο Χοσέ Κάρλος φάνηκε διψασμένος στην νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και από τις πρώτες δηλώσεις έβαλε τον πήχη στην κορυφή, όπως και πρέπει.

"Η παρουσία του Χιμένεθ ήταν καταλυτικός παράγοντας. Έχουμε συνεργαστεί και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά. Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής από μένα. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά πράγματα ο κύριος Χιμένεθ. Ήταν ευκαιρία για μένα να έρθω σε μία σημαντική ομάδα, να μου δοθούν ευκαιρίες να παίξω και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής", δήλωσε αρχικά ο νέος μεσοεπιθετικός της Ένωσης και πρόσθεσε:

"Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διατήρηση του τίτλου του Κυπέλλου και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι η παρουσία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με μία πετυχημένη σεζόν".

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Χοσέ Κάρλος, αναφέρθηκε και στην επιμονή του για υπογραφή συμβολαίου για ένα χρόνο από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος:

"Δεν μπορούσα να δεσμευτώ για περισσότερο. Ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί αυτός ο πρώτος χρόνος. Είναι η πρώτη μου φορά που φεύγω από την χώρα μου. Αν δω μετά από αυτό το χρόνο πως όλα είναι καλά και είναι όλοι ευχαριστημένοι ,ίσως γίνει κάτι το επόμενο καλοκαίρι".

Τέλος, ο πρώην άσος της Σεβίλης αναφέρθηκε και στην περίπτωση Σκόκο και την δήλωση του Αδαμίδη για αντικαταστάτη του: "Δεν γνωρίζω για τον Σκόκο. Δεν ήρθα για να αντικαταστήσω κανέναν, αλλά για να παίξω καλά, να βοηθήσω την ομάδα και να εξελιχθώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ