ΑΕΚ

Παρελθόν και ο Καζβιρόπουλος

Παρελθόν και ο Καζβιρόπουλος
INTIME SPORTS

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Τρύφων Καζβιρόπουλος, όπως ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μετά την αποχώρηση του Ρενάλντο Ράμα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο Τρύφων Καζβιρόπουλος είναι η 10η αποχώρηση της ΑΕΚ, μετά τους Τάσο Τσουμάγκα, Ζντράβκο Πόποβιτς, Έντιν Μούργκα, Αλέξανδρο Δημγκιόκα, Σταύρος Σταθάκης, Κώστας Τσούπρος, Σωκράτης Τσουκαλάς, Ρομπέρτο Κάτσικας και Ρενάλντο Ράμα.

Ο Καζβιρόπουλος μετά από 10 χρόνια στις Ακαδημίες της Ένωσης δεν τα βρήκε τελικά με την ομάδα, καθώς οι Κιτρινόμαυροι του ζήτησαν να παραμείνει αλλά να δοθεί δανεικός.

Επιθυμία του ίδιου ήταν να παραμείνει στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο δεν συμφωνούσε με την απόφαση των υπεύθυνων της Ένωσης, γι’ αυτό και η απάντηση του ήταν αρνητική με αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου έφτασε ένα προσωρινό τέλος... Εύχομα πραγματικά κάποια στιγμή να ξαναβρεθώ στην μεγαλύτερη ομάδας της Ελλάδας που θα έχει το δικός της γήπεδο και την τρέλα των οπαδών της να την ακολουθεί παντού. Υ.Γ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κάζβι, στο Facebook.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ