ΑΕΚ

Παρελθόν για την ΑΕΚ ο Άρθο

Παρελθόν για την ΑΕΚ ο Άρθο
Άρθο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θέσαρ Άρθο δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός αποχωρεί από την Ένωση και τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα άλλης ομάδας, πιθανότατα του Καζακστάν.

Χωρίς τον Θέσαρ Άρθο ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ισπανός στόπερ πριν από λίγες ώρες, ζήτησε άδεια από τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο για την πατρίδα του.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Επισήμως για προσωπικούς λόγους. Επισήμως και από την ΑΕΚ, ο λόγος που δόθηκε η άδεια, είναι για τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο Άρθο. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός εχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα του Καζακστάν. Και είναι δεδομένο πως για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση, ζήτησε την άδεια να ταξιδέψει. Ο Άρθο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου η Ένωση έχει λόγω στην υπόθεση. Και ο τρόπος που θα την χειριστεί, εξαρτάται εν πολλοίς και από την εξέλιξη της υπόθεσης της απόκτησης του Γκόικο Κάτσαρ (παίζει και ως χαφ και ως στόπερ). Υπόθεση που αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Τη σεζόν που έπαιξε στην Ένωση κατέγραψε 24 συμμετοχές. Ο Άρθο δεν έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στο Κιέλτσε, καθώς αναχώρησε για την πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπακασέτας: "Έτσι επέλεξα την ΑΕΚ"
Προχωρά για Τσοπ, κρίνεται του Τσαβαρία
Το κίνητρο για τα… χιλιόμετρα στην ΑΕΚ
Πρώτα θα τρέχει η ΑΕΚ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ