ΑΕΚ

Παραμένουν οι "πονοκέφαλοι" για τον Χιμένεθ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για δεύτερη σερί ημέρα δεν προπονήθηκε λόγω πυρετού ο Μάρκο Λιβάγια, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ούρος Τσόσιτς και Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είδε ούτε και σήμερα (30/12), να σβήνεται κάποιο όνομα από το απουσιολόγιο του κανονικού προγράμματος της προπόνησης. Για δεύτερη ημέρα ο Μάρκο Λιβάγια έμεινε κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Κι όσο χάνει προπονήσεις ο Κροάτης φορ, τόσο ανησυχεί ο Χιμένεθ ενόψει του παιχνιδιού στις 6 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Επίσης, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα τόσο ο Όγκνιεν Βράνιες, όσο και ο Ούρος Τσόσιτς.

Αμφότεροι πηγαίνουν καλά, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ανεβάσουν ρυθμούς στην προπόνηση. Και για να μπορέσουν να θέσουν υποψηφιότητα για επιστροφή στην δράση στο ματς με τον Παναιτωλικό, θα πρέπει να μπουν εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα, προκειμένου να προλάβουν να κερδίσουν και το χαμένο έδαφος.

Εκείνος που σίγουρα δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, είναι ο Αντρέ Σιμόες που συνέχισε μόνο με θεραπεία. Αντίθετα σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και σήμερα ο Σοτζέι Μασούντ και ανεβάζει στροφές προκειμένου να μπει στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο μεταξύ, μπορεί ο Χιμένεθ να ήταν γενναιόδωρος ως προς την άδεια των Χριστουγέννων. Όμως όλα δείχνουν πως Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα κάνουν κανονικά στα Σπάτα και στο γήπεδο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει προγραμματίσει προπόνηση τόσο για αύριο (31/12) το πρωί, όσο και για ανήμερα Πρωτοχρονιάς το απόγευμα. Και υπάρχει μόνο μια... αμυδρά ελπίδα, να χαρίσει αύριο ο Χιμένεθ την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ