ΑΕΚ

Παραμένει ο... γρίφος

Παραμένει ο... γρίφος
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για ενδεκάδα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια. Στο "Δωματιάκι" Αραβίδης, Σιμόες, Γιόχανσον.

Κλειστά τα χαρτιά του ως προς το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Σεντ Ετιέν, κράτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια και στη σημερινή (1/8) προπόνηση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε να ανακατέψει τις δυο ενδεκάδες στο δίτερμα και ως εκ τούτου ο γρίφος για την επιλογή που θα κάνει για την κορυφή της επίθεσης, παραμένει.

Ωστόσο, το γεγονός πως στο δίτερμα έπαιξε ο Χρήστος Αραβίδης περισσότερο στα άκρα της επίθεσης, ίσως να αποτελεί ένδειξη. Πάντως τόσο ο Αλμέιδα, όσο και ο Ροντρίγκες έπαιξαν κανονικά στο δίτερμα και έδειξαν πως είναι έτοιμοι τουλάχιστον για να δώσουν το παρών στην αποστολή του παιχνιδιού με την Σεντ Ετιέν.

Κοντά στον κόσμο Αραβίδη, Σιμόες, Γιόχανσον

Το πρωί σήμερα (1/8) ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε με τις ουρές που έκανε στα εκδοτήρια, πως θέλει να βρεθεί την Πέμπτη (4/8) στο πλευρό της ομάδας. Απόψε το βράδυ (1/8), ο Χρήστος Αραβίδης, Αντρέ Σιμόες και ο Γιάκομπ Γιόχανσον βρέθηκαν εκείνοι κοντά στον κόσμο. Έδωσαν το παρών στο κεντρικό σύνδεσμο της Original και έμειναν για αρκετή ώρα με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ