ΑΕΚ

Παρακολουθήστε live τις εργασίες στην "Αγιά Σοφιά"

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω του live streaming του "agiasofia.today", τις εργασίες κατασκευής του νέου γήπεδου της ΑΕΚ

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρχε στο πλάνο να τοποθετηθούν κάμερες που θα μεταδίδουν καθημερινά εικόνα για την πορεία των εργασιών.

Στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που φτιάχνουν νέο γήπεδο, όπως για παράδειγμα η Τότεναμ που έχει live με έξι κάμερες. Από σήμερα (20/3) τέθηκαν σε λειτουργία οι κάμερες και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και "το όνειρο μας, είναι live", όπως ανέφερε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στη σχετική ανακοίνωση.

"Στον αέρα είναι από σήμερα το επίσημο site www.agiasofia.today, μέσα από το οποίο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε ολόκληρη τη γη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου μας, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη φάση του μεγάλου έργου!

Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε live από τα ιερά χώματα των προγόνων μας τη δεύτερη φάση των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής! Από εκεί όπου χτυπάει πλέον η καρδιά των απανταχού Ενωσιτών όλης της γης!

Μπείτε τώρα στο www.agiasofia.today για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλη την πορεία κατασκευής και τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο μας όνειρο που πλησιάζει καθημερινά στα όρια της… απτής πραγματικότητας!".



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ