ΑΕΚ

Παπαδόπουλος: "Δίκαιος και εργατικός o Κετσπάγια"

firo
Fußball,Fussball,                           04.04.2015
1.Bundesliga, Saison 2014/2015
Bayer Leverkusen - HSV Hamburg Hamburger SV 0:4
Gestik Enttäuscht Enttäuschung Kyriakos Papadopoulos
firo Fußball,Fussball, 04.04.2015 1.Bundesliga, Saison 2014/2015 Bayer Leverkusen - HSV Hamburg Hamburger SV 0:4 Gestik Enttäuscht Enttäuschung Kyriakos Papadopoulos PICTURE ALLIANCE / AUGENKLICK/FI

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά και τον χαρακτήρα του Τιμούρ Κετσπάγια, o οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Τα χρόνια πολλά στον Πανταζή.

Στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον χαρακτήρα και στην δουλειά του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια.

" Είναι ένας πολύ σωστός προπονητής, δίκαιος και εργατικός, μόνο καλές αναμνήσεις διατηρώ από τη συνεργασία μας. Σε εμένα έβλεπε προσόντα που μπορούσα να εξελίξω και δικαιώθηκε απολύτως -η μετέπειτα πορεία μου το αποδεικνύει αυτό.

Δεν είναι αλήθεια ότι προσέχει μόνο την άμυνα, απλώς του αρέσει κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο -ακόμη και οι επιθετικοί- να μην παραμελεί τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κι αυτό είναι λογικό με τα νέα δεδομένα στο σύγχορνο ποδόσφαιρο.

Είναι μεθοδικός στη δουλειά του, επίμονος και παθιασμένος. Είναι σημαντικό ότι έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν θα έχει προβλήματα προσαρμογής κι αυτό είναι στα υπέρ του. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ και του εύχομαι κάθε επιτυχία", τόνισε ο διεθνής αμυντικός για τον Κετσπάγια στη Real News.

Τα χρόνια πολλά στον Πανταζή

Εξάλλου, ο Νίκος Πανταζής έχει σήμερα (12/6) τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ ΑΕΚ τού ευχήθηκε με μια φωτογραφία. "Τα γενέθλια του αφανούς εργάτη της ΑΕΚ", αναφέρει η Ένωση στο Facebook.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ