"Πάντα εδώ" με... μειώσεις

"Πάντα εδώ" με... μειώσεις

Με μειωμένες τιμές στο φθηνότερο και στο ακριβότερο εισιτήριο αλλά και έκπτωση 10% στους... πιστούς, τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ.

Το περσινό "ερχόμαστε", έτσι κι αλλιώς στην πράξη (λόγω κυπέλλου και του σλόγκαν που ακολούθησε), έγινε "ήρθαμε". Και την καμπάνια των φετινών διαρκείας της ΑΕΚ, συνοδεύει το σλόγκαν "πάντα εδώ". Αφορά γενικώς την παρουσία, αλλά και ειδικώς του κόσμου εκείνου, που πάντα, όλη αυτή την τριετία, ήταν κοντά στην ομάδα. Γι αυτή την κατηγορία των οπαδών, στα νέα διαρκείας προβλέπεται έκπτωση 10%.

Για όλες τις θύρες και όλες τις τιμές. Όμως η ΑΕΚ έχει κάνει πρόβλεψει... μειώσεων τιμής και για όλο τον κόσμο της ομάδας, ασχέτως αν πήρε εισιτήριο διαρκείας τα προηγούμενα χρόνια. Στο πιο φθηνό διαρκείας, η τιμή μειώνεται από 150 σε 120 ευρώ. Το ίδιο και στα πιο ακριβά διαρκείας. Ενώ όλες οι υπόλοιπες τιμές, παραμένουν σταθερές. Τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τι σημαίνει το σλόγκαν "πάντα εδώ"

-Το «Πάντα εδώ» είναι το σλόγκαν της καμπάνιας της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2016-17.

-Το «Πάντα εδώ» συμβολίζει τη διαχρονική σύνδεση της ομάδας με τη Νέα Φιλαδέλφεια, που επιλέχθηκε αυθόρμητα ως το κέντρο των πανηγυρισμών το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας στην κορυφαία στιγμή μετά την επιστροφή της ομάδας.

-To «Πάντα εδώ» συμβολίζει την τεράστια στήριξη από τον κόσμο της αυτά τα τρία χρόνια από τον υποβιβασμό μέχρι την επιστροφή της και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, που ολοκληρώνει αυτή την τριετία.

-Το «Πάντα εδώ» απευθύνεται, όμως, και στους φιλάθλους της ομάδας που από το υστέρημά τους σε αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια αγόρασαν το εισιτήριο διαρκείας τους για να δουν την ομάδα σε όλη τη διαδρομή μέχρι και την ευρωπαϊκή της επιστροφή. Σε αυτούς τους έμπρακτους υποστηρικτές του… «Πάντα εδώ», με εισιτήριο διαρκείας και στα τρία χρόνια που προηγήθηκαν, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε έκπτωση της τάξης του 10% στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Είναι και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε την πίστη τους σε αυτή την προσπάθεια, που μπαίνει πλέον σε νέες βάσεις.

Οι εκπτώσεις

-Πολύ απλά για τον αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 29 (700 ευρώ) η έκπτωση για τον κάτοχο διαρκείας τριετίας είναι 70 ευρώ (630 ευρώ η τιμή), για τον αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 9 (500 ευρώ) η έκπτωση για τον κάτοχο διαρκείας τριετίας είναι 50 ευρώ (450 ευρώ η τιμή), για τον αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας στις Θύρες 5,7,11,13 (300 ευρώ) η έκπτωση για τον κάτοχο διαρκείας τριετίας είναι 30 ευρώ (270 ευρώ η τιμή) και για τον αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 3 (250 ευρώ) η έκπτωση για τον κάτοχο διαρκείας τριετίας είναι 25 ευρώ (225 ευρώ η τιμή).

-Η έκπτωση του 10% δεν αφορά τα πιο φτηνά διαρκείας των 150 ευρώ, που μειώνονται για όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους στα 120 ευρώ, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της ανεργίας και τα VIP διαρκείας των 5.000 και 2.500 ευρώ που μειώνονται για όλους τους φιλάθλους στα 4.500 και 2.200 ευρώ αντίστοιχα, γιατί κρίθηκε ότι η περσινή τιμή τους ήταν ακριβή. Επίσης η έκπτωση 3ετίας αφορά μόνο τα κανονικά διαρκείας και όχι άλλες εκπτωτικές κατηγορίες.

-Ταυτόχρονα και παρά την ευρωπαϊκή επιστροφή και τους αγώνες στο Εuropa League για τους οποίους ισχύει κανονικά το διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρεί στις υπόλοιπες κατηγορίες τις ίδιες ακριβώς τιμές με πέρυσι και πρόπερσι, χωρίς την παραμικρή αύξηση.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες

-Διατηρεί όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες και τις μεγάλες προσφορές για τα ΑΜΕΑ, για τα παιδιά-εφήβους (από 11-17 ετών), τους νέους (από 18-24 ετών) και τους φιλάθλους μας άνω των 65 ετών

-Μειώνει την τιμή του πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ από τα 60 στα 50 ευρώ

-Επεκτείνει το άνοιγμα στους νέους φιλάθλους διατηρώντας τη δωρεάν είσοδο (χωρίς διακεκριμένη θέση) για τους κάτω των 10 ετών φίλους της ομάδας (εκτός από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια λόγω των κανονισμών της UEFA) και τη μαθητική κερκίδα στη Θύρα 23 του ΟΑΚΑ, ενώ δημιουργεί και το ΑΕΚ Kids club με ειδικά προνόμια σε πέντε διαβαθμίσεις για τα παιδιά έως και 15 ετών.

-Παρέχει πολύ σημαντικά προνόμια στους κατόχους διαρκείας μέσω 16 εταιριών – χορηγών της ΠΑΕ όπως για παράδειγμα τις απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Κέντρου έναντι συμβολικού αντιτίμου, προνομιακή τιμή στην ετήσια συνδρομή καναλιών NOVA SPORTS, τις σημαντικές παροχές της Τράπεζας Πειραιώς και τις υπόλοιπες εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Χρηστικές πληροφορίες

- Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17 ξεκινά αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου και μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι περσινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους κρατώντας τις ίδιες θέσεις που είχαν το 2015-16. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση. Από την Τετάρτη 13 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

-Και εφέτος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από την Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ από Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

-Μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.aekfc.gr

-Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας (1) αστικής μονάδας), 210-6855830 (από κινητά), φαξ 210-6821838. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00. Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekfc.gr

-Η αγορά μπορεί να γίνεται με μετρητά, με όλες τις κάρτες και κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς, για τον οποίο θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

-Υπάρχει η δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα με το ανώτερο των δώδεκα δόσεων από την ΑΕΚ F.C. MasterCard της Τράπεζα Πειραιώς και με οχτώ δόσεις για τις υπόλοιπες πιστωτικές, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της εκδότριας τράπεζας.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παραλήρημα εφευρέτη: Εγώ διαμέλισα τη δημοσιογράφο αλλά δεν τη σκότωσα

Η σουηδέζα δημοσιογράφος Κιμ Βαλ είχε εξαφανιστεί μετά τη συνέντευξη που πήρε στον δανό εφευρέτη

Ποιος είπε ότι οι Ολυμπιακοί χαίρονται με την κατάσταση στον ΠΑΟ;

Ένας φίλος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι δεν ευχαριστιέται καθόλου πια τις ήττες του αντιπάλου του.

ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε ο θρυλικός έμπορος Γρηγόρης Σαράφης - Πώς έκανε το όνομα του σλόγκαν

Η κηδεία του σπουδαίου εμπόρου από τα Τρίκαλα θα τελεστεί την Πέμπτη

Η πιο άθλια πρόσκληση που θα δεις ποτέ

Κόβουν πίτα και οι 'Μανούλες του Facebook';

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24