ΑΕΚ

Πανέτοιμος ο Βράνιες για το ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ογκνιέν Βράνιες είναι πανέτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ

Ούτε για αστείο δεν ήθελε να ακούσει ο Βράνιες ότι θα μπορούσε να μείνει εκτός για τον αγώνα της Κυριακής (2/4, 19:30), λόγω του τραυματισμού που είχε στον αγώνα της εθνικής Βοσνίας με την Αλβανία.

Ευτυχώς το χτύπημά του στο γόνατο δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του τον μαχητικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει ακόμα μια... παράσταση.

Από τη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ μετράει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει καταφέρει πάρα πολλές φορές να σταματήσει τους αντιπάλους του και να κρατήσει όρθια την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Βράνιες, όπως και σε όλους τους αγώνες, έτσι και τώρα είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ένα ντέρμπι. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι θα έχει στο πλευρό του τον Λαμπρόπουλο και η ΑΕΚ δεν θα έχει άλλον στόπερ στον πάγκο, καθώς ο Κολοβέτσιος είναι τιμωρημένος και ο Τσιγκρίνσκι παρότι προπονείται δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΗΣ

Εξάλλου, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 10.000 με 15.000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι μαζί και με τα διαρκείας, αλλά και την σημερινή και την αυριανή πώληση ο αριθμός του κόσμου θα ξεπεράσει τις 25.000.

Σίγουρα, ο συγκεκριμένος αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος, σε περίπτωση βέβαια που η ομάδα κυνηγούσε κάτι καλύτερο και όχι απλά ένα καλό πλασάρισμα για τα πλέι οφ.

Βέβαια το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" το τελευταίο διάστημα μετρούν καλές εμφανίσεις και νίκες, κάνει τον κόσμο να πηγαίνει ευχάριστα πλέον στο γήπεδο, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος θα είναι περισσότερος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται ότι θα δώσει ακόμα ένα ρεσιτάλ, θέλοντας να βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν ακόμα μια νίκη και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ