ΑΕΚ

Πανέτοιμος ο Μπουονανότε

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ ζήτησε να αγωνιστεί στο φιλικό με την Ίντερ, ενώ αμέσως μετά στις προπονήσεις παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος, κάτι που έκανε τον Δέλλα να σκέφτεται σοβαρά να του δώσει θέση βασικού. Οι σκέψεις για την 11άδα με Πλατανιά.

Σαν τρελός θέλει ο Ντιέγκο Μπουονανότε να αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά, κάτι που φαίνεται ότι θα καταφέρει να το πραγματοποιήσει.

Ο Τραϊανός Δέλλας, στην προπόνηση της Πέμπτης (20/8) παρουσίασε κάποια από τα πλάνα του σχετικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει, με τον Αργεντινό να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Αραβίδη αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθέτησε τον Τζεμπούρ και πίσω του βρέθηκε ο Βάργκας. Σύμφωνα με αυτή την δοκιμή στον πάγκο θα μείνουν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση, όπου και ο "Κολοσσός" θα πραγματοποιήσει την τελευταία του δοκιμή, ωστόσο ο Νάνος έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κάνει πράξη την επιθυμία του και να αγωνιστεί ως βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τα στόπερ υπάρχει μεγάλο δίλημμα, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ έχει να επιλέξει ανάμεσα στους Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Άρθο και Λαμπρόπουλο. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Κολοβέτσιος – Τζανετόπουλος, ωστόσο σε ετοιμότητα είναι και ο Άρθο, καθώς ο Κολοβέτσιος είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο.

Ο Γκάλο θα είναι ο παίκτες που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ για το αριστερό υπάρχουν οι Ντίντακ και Σοϊλέδης, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με το δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ