ΑΕΚ

Πανέτοιμοι οι Αϊντάρεβιτς και Βράνιες για την ΑΕΚ

Πανέτοιμοι οι Αϊντάρεβιτς και Βράνιες για την ΑΕΚ

Ντεμπούτο σε αποστολή για παιχνίδι της ΑΕΚ και για τον Αϊντάρεβιτς και για τον Βράνιες. Κανονικά ο Πατίτο, ο Αλμέιδα και ο Γαλανόπουλος.

Ήδη από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στα Σπάτα, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Ογκνιέν Βράνιες είχαν δείξει πως είναι σε εξαιρετικό επίπεδο ετοιμότητας. Μάλιστα έπαιζαν ακόμα και βασικοί στα οικογενειακά διπλά.

Και στη σημερινή (2/1) επιλογή της αποστολής για το ματς της Τετάρτης (4/1) με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, ο Ζοζέ Μοράις έβαλε και το όνομα του Σουηδού μέσου και αυτό του Βόσνιου στόπερ. Και το πιθανότερο είναι πως θα τους ξεκινήσει ακόμα και βασικούς. Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Πατίτο Ροντρίγκες που ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος με τον Ούγκο Αλμέιδα που ανέκτησαν δυνάμεις μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Παρών στις επιλογές του Μοράις, είναι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Τάσος Μπακασέτας. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παρόλο που σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Όμως ακόμα είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ούγκο Αλμέιδα, πού κοιτάς ρε τρελέ;"
"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ