ΑΕΚ

Πάνε για... ντέρμπι στο ΥΠΕΚΑ

Πάνε για... ντέρμπι στο ΥΠΕΚΑ
INTIME SPORTS

Στη συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα (30/11) στο ΥΠΕΚΑ, θα τεθουν επι τάπητος, παρόντος του υπουργού ΠΕΚΑ, οι εισηγήσεις που έχουν γίνει για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της κατασκευής του γηπέδου.

Στη συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα (30/11) στο ΥΠΕΚΑ, θα τεθουν επι τάπητος, παρόντος του υπουργού ΠΕΚΑ, οι εισηγήσεις που έχουν γίνει για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της κατασκευής του γηπέδου. Όλες οι εισηγήσεις από τους φορείς του δημοσίου είναι θετικές.

Οι μοναδικές ενστάσεις έχουν προκύψει από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτές αφορούν κυρίως το κυκλοφοριακό της περιοχής. Αυτές τις ενστάσεις οι μηχανικοί της εταιρίας που έχουν αναλάβει το έργο του γηπέδου, θα προσπαθήσουν με επιχειρήματα να τις καταρρίψουν στην συνάντηση της Δευτέρας. Προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να βάλει ο Σκουρλέτης την υπογραφή του στο φάκελο.

Γι' αυτό πάντως, οι μηχανικοί της εταιρίας είναι προετοιμασμένοι για ένα μίνι "ντέρμπι" στη συνάντηση της Δευτέρας, με τους εκπροσώπους του Δήμου, που θα επιχειρήσουν, να στηρίξουν τις ενστάσεις τους.

Οι διαφωνίες κυρίως για το κυκλοφοριακό της περιοχής, οπότε είναι απόλυτα λογικό να γίνει αυτή η συνάντηση προκειμένου να ξεπεραστούν και οι όποιες ενστάσεις του μοναδικού διαφωνούντα και να πάμε προς κλείσιμο του ζητήματος της ΜΠΕ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ