ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: "Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα"

Παναγιωτάρας: "Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την κούραση των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (26/5, 20:30) για την 4η αγωνιστική των play-offs μίλησε ο Νίκος Παναγιωτάρας, τονίζοντας ότι θα επιχειρήσει να φρεσκάρει την ομάδα του.

Λύσεις προκειμένου να παρουσιαστεί η ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο φρέσκια στο αυριανό (26/5) ματς με τον Παναθηναϊκό, ψάχνει ο Νίκος Παναγιωτάρας. Κάτι που προφανώς δεν είναι εύκολο, έτσι κι αλλιώς.

Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, μίλησε για την κούραση των ποδοσφαιριστών του.

"Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιοι παίκτες είναι περισσότερο κουρασμένοι, ώστε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές στο προηγούμενο ματς στη Λεωφόρο.

Έτσι όπως είναι η διαδικασία των πλέι οφ, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, εμείς είμαστε μια ομάδα που είχαμε δύο μεγάλες επιβαρύνσεις πριν το τελευταίο ματς. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε να παίξει από την προηγούμενη Κυριακή και ήταν σίγουρο ότι εμείς θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη κούραση στο ματς της Λεωφόρου.

Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι την Πέμπτη θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τη νίκη".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρθο έξω, Σουκουλίνι μέσα
Έχει μασκότ, ψάχνει όνομα
Οι μέρες της κρίσης για προπονητή στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ