ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: "Να μην ακυρώσουμε ό,τι έχουμε πετύχει"

Παναγιωτάρας: "Να μην ακυρώσουμε ό,τι έχουμε πετύχει"
Παναγιωτάρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε δίκαια από τον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στην καταπόνηση των ποδοσφαιριστών του "χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία".

Η αλήθεια είναι πως το ματς για την ΑΕΚ στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό πήγε στραβά και ανάποδα ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Και αυτό που παραδέχθηκε ο Νίκος Παναγιωτάρας, ήταν πως η ομάδα είχε επηρεαστεί και από την κούραση. Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως δεν είναι εύκολο να γίνουν αλλαγές σε ένα ματς στην Λεωφόρο και ζήτησε να μην ακυρωθεί απ’ αυτή την ήττα, ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα.

"Χάσαμε δίκαια. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Ίσως μας επηρέασε η εμφάνιση των προηγούμενων ημερών. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε ότι έχουν πετύχει τα παιδιά. Εμείς βρήκαμε μια ομάδα ξεκούραστη, ενώ εμείς είχαμε μεγάλη καταπόνηση από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία.

Συνεχίζουμε, προχωράμε, πάμε στο επόμενο ματς. Κρίναμε πως και σ’ αυτό το ματς θα μπορούσαμε να πηγαίναμε με λίγες αλλαγές. Δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις να φρεσκάρεις την ομάδα σ’ ένα ματς στην Λεωφόρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ