ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: "Κατάθεση ψυχής και μπράβο"

Παναγιωτάρας: "Κατάθεση ψυχής και μπράβο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, παρά την απώλεια της πρώτης θέσης μοίρασε μπράβο στους ποδοσφαιριστές του για την υπερπροσπάθεια που έκαναν τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες.

Η ΑΕΚ κουρασμένη, εξαντλημένη, έχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των Playoffs μετά τη "λευκή" ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, κανείς δεν παραγνωρίζει την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, με πρώτο τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παναγιωτάρα.

"Για άλλη μια φορά πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και απόψε έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να μην ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μη χάσει. Το χειροκρότημα του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστούμε, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή γι’ αυτά τα παιδιά. Πέρα από τις δύσκολες συνθήκες και έτσι όπως ήταν το πρόγραμμα των παιχνιδιών, νομίζω μόνο μπράβο μπορούμε να τους πούμε. Δυστυχώς είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο", υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας.

PHOTO CREDITS: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ