ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: "Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια"

Παναγιωτάρας: "Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια"
Παναγιωταράς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρωτόγνωρη και εξωπραγματική κατάσταση έκανε λόγο ο Νίκος Παναγιωτάρας μετά τη νίκη (3-1) της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Μίλησε για τιτάνια προσπάθεια και για δύο "τελικούς" που ακολουθούν.

Είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, χρειάστηκε πρώτ’ απ’ όλα να κερδίσουν και την τεράστια κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Άλλωστε έχουν ήδη παίξει τέσσερα παιχνίδια σε εννέα μέρες. Και ο Νίκος Παναγιωτάρας ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, γι αυτό μίλησε για τιτάνια προσπάθεια και έκανε έκκληση στον κόσμο για το ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (29/5).

"Θέλω πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέτυχαν μια τεράστια νίκη, απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Η προσπάθεια που καταβάλουν είναι εξωπραγματική. Έχουν παίξει τέσσερα ματς σε οκτώ μέρες. Και μόνο καλά λόγια έχεις για αυτά τα παιδιά. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη νίκη. Και να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι εδώ την Κυριακή για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχουμε".

- Για την κατάσταση του Ζουκουλίνι:

"Ο Μπρούνο έχει μπει σιγά – σιγά με την ομάδα και για αυτό τον πήραμε αποστολή. Για να μπαίνει σιγά – σιγά στο κλίμα των παιχνιδιών. Θα δούμε την κατάσταση και θα εκτιμήσουμε αν μπορεί να παίξει στα επόμενα δυο παιχνίδια".

- Για την δυνατότητα για φρεσκάρισμα της ομάδας:

"Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση, όσο καλύτερα μπορούμε. Για να είναι έτοιμα αυτά τα παιδιά, γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια. Σήμερα προσπαθήσαμε, βάλαμε τρια νέα πρόσωπα. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές και να χαλάσουμε την χημεία της ομάδας. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Έχουμε δυο τελικούς μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και τους δυο".

- Για τον Στέλιο Μανωλά:

"Ευχή όλων μας, ο κόουτς να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά μας. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι η υγεία. Ο κύριος Μανωλάς, είναι να σαν να είναι στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναγιωτάρας: "Τέσσερα ματς σε οκτώ μέρες"

Ο φρέσκος Μπαρμπόζα, κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Θα μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά με τον Κάτσε"

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ