ΑΕΚ

"Πάμε για το νταμπλ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ έριξε το σύνθημα στους παίκτες για δέκα νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Θεωρητικό το κλίμα θα μπορούσε να είναι βαρύ στα Σπάτα στη σημερινή (27/2) προπόνηση της ΑΕΚ, μετά την χθεσινή (28/2) μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο Περιστέρι. Όμως στην πράξη εκείνο που φάνηκε, είναι πως κανείς στην Ένωση δεν έχει σκοπό να κλάψει πάνω από το χυμένο γάλα. "Εμείς θα το πάρουμε στο τέλος" ήταν η ατάκα που ακουγόταν από τους ποδοσφαιριστές.

Ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία στους παίκτες του, μπορεί να τόνισε πως θα έπρεπε να είχε πετύχει η ΑΕΚ ένα δεύτερο γκολ στο Περιστέρι για να "κλειδώσει" τη νίκη, έδωσε σύνθημα για το... νταμπλ.

" Προσπαθήσαμε πολύ στο χθεσινό παιχνίδι. Και σε γενικές γραμμές είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αλλά σας το έχω πει και άλλες φορές, πως τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη και δεν το κάναμε. Τώρα δεν κοιτάμε πίσω. Μόνο μπροστά. Έχουμε ακόμα δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πάμε να τα δώσουμε όλα, να τα παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο" τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ