ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ ο Ντίας

Παίκτης της ΑΕΚ ο Ντίας

Ο Χουάν Μανουέλ Ντίας είναι και επίσημα η τέταρτη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Μανουέλ Ντίας αφίχθη στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για να "πετάξει για το Κίελτσε. Ο Ουρουγουανός θα αναχωρήσει το Σάββατο (9/7) το μεσημέρι για την Πολωνία και την Κυριακή (10/7) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έμεινε ελεύθερος από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χουάν Μάνουελ Ντίας, o oποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Χουάν Μάνουελ Ντίας είναι γεννημένος στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 28 Οκτωβρίου του 1987, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λίβερπουλ της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αργεντινή με την Εστουδιάντες, με την οποία πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2009, και με τη Ρίβερ Πλέιτ. Τελευταία του ομάδα από το 2012 ήταν η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης αγωνίστηκε στο Μουντιάλ U-20 το 2007 στον Καναδά, ενώ το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με την Εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του".

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην τρέχουσα περίοδο, Χουάν Μάνουελ Ντίας, δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Είμαι υπερήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ και θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Εχω μείνει έκπληκτος από όσα έχω δει μέχρι τώρα από την καινούργια μου ομάδα. Ολοκληρώνω ένα όνειρό μου να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Από εδώ και πέρα αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ και να συμβάλλω στις αγωνιστικές επιτυχίες της νέας μου ομάδας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ