ΑΕΚ

Παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν με πρόσφυγες

Παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν με πρόσφυγες
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ήδη εδώ και πολύ καιρό, έχει αναλάβει στην Αθήνα μια σειρά από πρωτοβουλίες για δράσεις στήριξεις των προσφύγων. Δεν μπορούσε να μην γίνει κάτι ανάλογο, στην παρουσία της ομάδας στη Μυτιλήνη.

Σ' ένα από τα νησιά δηλαδή, που φιλοξενεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων. Βεβαίως αυτή την φορά δεν υπήρχε η δυνατότητα υλικής στήριξης της ΑΕΚ στους ανθρώπους αυτούς. Όμως τρεις ποδοσφαιριστές της Ένωσης, μπόρεσαν να χαρίσουν στους πρόσφυγες λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ένα χαμόγελο, παίζοντας μπάλα.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, βρέθηκαν το πρωί στο ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης, το οποίο φιλοξενεί ευπαθείς ομάδες προσφύγων. Οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ άκουσαν τα προβλήματα που υπάρχουν, είδαν τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι και κυρίως έπαιξαν μπάλα.

Έπαιξαν μπάλα με τους προσφύγες, που παρά την τραγική κατάσταση που βιώνουν, ένιωσαν και πάλι για λίγο παιδιά, δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης, τις οποίες -μετά από παραχώρηση του Δήμου- διαχειρίζεται η Ομάδα Αλληλεγγύης Λέσ...

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Sunday, 3 April 2016
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ