ΑΕΚ

Παίκτες ΑΕΚ: "Τα είδαμε όλα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλα όσα είδαν τα… μάτια τους στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κατηγορηματικοί για την απόφαση του Γιώργου Κομίνη για το γκολ.

Υπό κανονικές συνθήκες, η αποστολή της ΑΕΚ θα έπρεπε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (11/3), να "προσγειώνεται" στο "Ελ. Βενιζέλος", επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη. Όμως τελικά, περίπου την ίδια ώρα, επέστρεφε στο ξενοδοχείο απ’ όπου είχε ξεκινήσει πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέσα σ’ όλα, η αποστολή δεν πρόλαβε την πτήση της επιστροφής και διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη και επιστρατεύτηκε τσάρτερ, προκειμένου σήμερα (12/3) το πρωί να γυρίσει η ομάδα στην Αθήνα.

Προφανώς και από την ένταση απ’ όλα όσα συνέβησαν, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ να κοιμηθούν. Άλλωστε το τηλέφωνο των ξένων παικτών, δεν σταματούσε να χτυπά από ΜΜΕ της πατρίδας τους, προκειμένου να κάνουν μια δήλωση για όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην Τούμπα. Κι η αλήθεια είναι πως αυτό που έλεγαν στα πηγαδάκια τους οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, όταν ηρέμησαν στο ξενοδοχείο, ήταν πως πλέον τα έχουν δει όλα μέσα στα γήπεδα.

Το βασικό θέμα συζήτησης των παικτών της ΑΕΚ ήταν, καταρχάς, το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και η απόφαση του Κομίνη για τη φάση του οφσάιντ. Τόσο ο Αντρέ Σιμόες όσο και ο Παναγιώτης Κονέ, που ήταν την περισσότερη ώρα δίπλα στον διαιτητή, είναι κατηγορηματικοί πως ενημέρωσε πως ακύρωσε το γκολ. Μάλιστα σχεδόν όλοι λένε πως ο Κομίνης πήγε με σηκωμένο χέρι δίπλα στον Μπάρκα για να στήσει την μπάλα.

Όσο για τον Χιμένεθ κι αυτός είχε σχεδόν ανοικτή γραμμή με ισπανικά ΜΜΕ, ενώ προσπαθούσε να μιλήσει και με τους συνεργάτες του και φυσικά να ηρεμήσει και αυτός, μετά την μεγάλη ένταση απ’ όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβαρυντική εισβολή, νόμιμη οπλοφορία
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για "μάχη" στις δικαστικές αίθουσες
Ο Σαββίδης "λέρωσε" τον ΠΑΟΚ
VIDEO: Μετά από εννιά ώρες έφυγε από την Τούμπα ο Κομίνης
Χιμένεθ: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε το λόγο"
Ο κανονισμός της IFAB για το οφσάιντ της Τούμπας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ