ΑΕΚ

"Παιδί μου, με την ευχή μου"

"Παιδί μου, με την ευχή μου"
Σβάρνας

Διαβάστε όμορφες, οικογενειακές και συγκινησιακές στιγμές από την πρώτη παρουσία του 16χρονου Σβάρνα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και την ευχή του πατέρα του πριν διαβεί για πρώτη φορά την πύλη των Σπάτων.

Τα νέα αποκτήματα της ΑΕΚ βρέθηκαν χθες για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με τον πιτσιρικά της παρέας, Στράτο Σβάρνα να φτάνει εκεί με τον πατέρα του, ο οποίος αγωνιούσε για την πρώτη του πιτσιρικά σε... επαγγελματικές συνθήκες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο νεαρός στόπερ που αποκτήθηκε από την Τριγλία Ραφήνας έφτασε χθες το πρωί στα Σπάτα με τη συνοδεία του πατέρα του, καθώς είναι μόλις 16 ετών και δεν οδηγεί.

Βέβαια, εκτός από τους ποδοσφαιριστές κανένας άλλος δεν είχε άδεια να εισέλθει στο προπονητικό κέντρο, με τον πατέρα του να αναγκάζεται να περιμένει τον Στράτο στο πάρκινγκ, καθώς δεν του επετράπη (όπως είναι απολύτως λογικό και φυσιολογικό) να παρακολουθήσει την προπόνηση.

Λίγο πριν συμβεί αυτό, ακριβώς στην είσοδο του προπονητικού κέντρου, διαδραματίστηκε μία πολύ όμορφη, ιδιαίτερη και συνάμα συγκινητική στιγμή.

Ο πατέρας του Σβάρνα πήρε κοντά του στον γιο του τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του ευχήθηκε καλή αρχή, θέλοντας να τον οπλίσει με θάρρος πριν φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα προπόνησης της Ένωσης: «Καλή αρχή παιδί μου, αξίζεις να είσαι εδώ, με την ευχή μου!», του είπε.

Όπως έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν, για να ζήσουν οι πιτσιρικάδες το όνειρό τους, οι γονείς τραβούν μεγάλο… κουπί, καθώς πολλές φορές τους έχουμε δει να κοιμούνται ακόμα και μέσα στα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ των Σπάτων προκειμένου να πηγαίνουν και να γυρίζουν τα παιδιά τους από τις προπονήσεις.

Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι η χαρά των νεαρών ποδοσφαιριστών και το γεγονός ότι βιώνουν το όνειρο τους, τους ανταποδίδει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή, κάτι που φάνηκε από τα δάκρυα των γονιών των τριών πιτσιρικάδων (Βιδάλης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος) που πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο τελευταίο ματς της Ένωσης στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ