ΑΕΚ

"Παγωμένος" με την ΑΕΚ ο Βάργκας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χρόνο να σκεφτεί τη μειωμένη πρόταση που του έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του ζήτησε ο Βάργκας, που δείχνει ξενερωμένος στην ΑΕΚ και θέλει να φύγει, σύμφωνα με σημερινό (22/4) δημοσίευμα.

Μετά τον αποκλεισμό του από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Βάργκας έμεινε έκπληκτος και αποχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα, χωρίς να μένει εκεί με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" όταν επέστρεψε σπίτι του η γυναίκα του έμεινε έκπληκτη όταν τον είδε τόσο αναστατωμένο, με τον ίδιο να φέρεται ότι της απάντησε: "Μάζεψέ τα, φεύγουμε...", εξηγώντας της γιατί αποχώρησε από το ξενοδοχείο.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μαϊστόροβιτς επικοινώνησε μαζί του καιτου μετέφερε την πρόθεση του συλλόγου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 30χρονος άσος από την πλευρά του τον παρέπεμψε στον ατζέντη του και μόλις εκείνος ενημερώθηκε εγγράφως για τη μείωση ύψους 35-40%, ήτοι από τις σχεδόν 380.000 ευρώ θα έπεφτε λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ τον χρόνο, ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ