ΑΕΚ

"Παγωμένη" ατμόσφαιρα στα Σπάτα για την ΑΕΚ

"Παγωμένη" ατμόσφαιρα στα Σπάτα για την ΑΕΚ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ατμόσφαιρα για την ΑΕΚ ήταν "παγωμένη" και στην (8/10) προπόνηση του Σαββάτου (8/10), στα Σπάτα. Απουσίαζε η... μισή ομάδα. Ξανά στο γήπεδο τη Δευτέρα (10/10) η Ένωση.

Ήδη από την περασμένη Τετάρτη (5/10) έχει φανεί, πως η πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ, είναι να αναστραφεί το ΄βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν. Όμως εκείνο που φάνηκε ακόμα και στη σημερινή (8/10) προπόνηση, είναι πως για να "γυρίσει" αυτή η κατάσταση, θέλει ακόμα... δρόμο.

Η ατμόσφαιρα στα Σπάτα και σήμερα, ήταν περίεργη. Μάλλον "παγωμένη". Τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έδειχναν βυθισμένοι στις σκέψεις τους. Περίεργο ήταν το κλίμα και μάλιστα το χθεσινό (7/10) φιλικό αντί για εκτόνωση μετά τη νίκη με 4-0, έφερε προβληματισμό για αγωνιστικά προβλήματα που και πάλι παρουσιάστηκαν.

Επίσης από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ουσιαστικά απουσίαζε η μισή ομάδα. Ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας, ο Μπάρκας και ο Τζανετόπουλος έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικής ομάδες. Ο Λέσκοτ βρίσκεται στην Αγγλία, ενώ ο Αλμέιδα έχει πάρει για προσωπικούς λόγους μια ημέρα άδεια. Και ο Βάργκας με τον Σιμόες, έκαναν μόνο θεραπεία και έμειναν στο γυμναστήριο.

Ο Κετσπάγια, όπως ήδη από χθες έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr, έδωσε στους παίκτες του ρεπό για αύριο (9/10). Με την επόμενη προπόνηση να είναι την Δευτέρα (10/10) το απόγευμα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ