ΑΕΚ

Πάει με τα "βαριά όπλα" ο Χιμένεθ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα πιο δυνατά χαρτιά του, αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να ξεκινήσει ο Μανόλο Χιμένεθ στο αποψινό (22/02, 20:00) ματς με την Ντινάμο Κιέβου.

Εδώ και πολύ καιρό, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξεκαθαρίσει πως όταν πρόκειται για συνεχόμενα παιχνίδια, περιμένει πάντα μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να πάρει οριστικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Ειδικά αν πρόκειται για ένα τόσο κρίσιμο ματς, όσο το αποψινό (22/2 – 20.00) με τη Ντιναμό Κιέβου.

Κι αφού ο Ισπανός τεχνικός μελέτησε πολύ το αγωνιστικό πλάνο, αποφάσισε να ρίξει από την αρχή του παιχνιδιού, όλα τα (διαθέσιμα) βαρέα όπλα. Να ξεκινήσει δηλαδή το ματς και με τον Χριστοδουλόπουλο και με τον Μπακασέτα και με τον Μασούντ αλλά και με τον Αραούχο.

Αυτός φαίνεται να είναι ο τελικός προσανατολισμός του Χιμένεθ, για την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ στο αποψινό ματς με τους Ουκρανούς. Με προφανή την πρόθεση του Ισπανού τεχνικού, να ψάξει από την αρχή του παιχνιδιού, το γκολ που χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς είναι να αγωνίζεσαι σε πολικό ψύχος;
Προσέχουν για να έχουν οι Ουκρανοί
Παίρνει πίσω τις Πέμπτες της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ