ΑΕΚ

Πάει για sold out το ΑΕΚ - Μίλαν

Πάει για sold out το ΑΕΚ - Μίλαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Εξαφανίζονται" τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου (20:00) μεταξύ της ΑΕΚ και τηςΜίλαν στο ΟΑΚΑ. Μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν περίπου πέντε χιλιάδες "μαγικά χαρτάκια".

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Σαν Σίρο, οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζονται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για το ματς της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου (20:00), με τη Μίλαν. Κάτι που προκύπτει από την "τρέλα" που υπάρχει για τα εισιτήρια του παιχνιδιού, ήδη από τις πρώτες μέρες της προπώλησης.

Σήμερα (27/10) ήταν η πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα εκδοτήρια και σχηματίστηκαν ουρές. Μέσα σε λίγες ώρες έχουν φύγει περίπου πέντε χιλιάδες εισιτήρια. Κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην κίνηση εισιτηρίων για φετινά ματς. Και είναι μεγαλύτερη και από την αντίστοιχη στα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, μέχρι το βράδυ η προπώληση θα έχει ξεπεράσει τις 15.000. Και αυτό, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το ματς. Κάτι που σημαίνει πως από την Δευτέρα (30/10), αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση και να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ οι ουρές. Όσο για τη Μίλαν, παρότι δικαιούται 3.500 εισιτήρια, δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από 500.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ