ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις"
ΑΕΚ, σήμα

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έφεραν την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, τοποθετήθηκε η ΑΕΚ στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η θέση της ΠΑΕ είναι αντίθετη στις διακοπές, αλλά υπέρ των γενναιων και δραστικών αποφάσεων από την δικαιοσύνη και τους κανόνες της ΦΙΦΑ προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου

"Η Καμόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε με νέο –εντός λίγων ημερών- χτύπημα και επαναλαμβάνει αυτό που από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επισημάνει. Δίνει τη μάχη -με όσα μέσα της έχουν απομείνει- για την επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σύστημα και τα φερέφωνά του αντιστέκονται σθεναρά νομίζοντας βλακωδώς ότι έχουν δημιουργήσει δήθεν άλλοθι, ενώ την ίδια ώρα στοχοποιούν -μέσω του φιλικού Τύπου- συστηματικά τα θύματά τους.

Την ώρα που οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA μπορούν πλέον -έχοντας την πλήρη ευθύνη και τον έλεγχο της κατάστασης- να καταλάβουν χειροπιαστά ποια είναι η καρδιά αυτού του συστήματος, που τόσα χρόνια κρατάει σιδηροδέσμιο προς όφελός του το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ελληνική Πολιτεία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης.

Οι αναβολές δεν εξυπηρετούν κανέναν, γενναίες αποφάσεις χρειάζονται για να επικρατήσουν οι νόμοι του ελληνικού Κράτους και οι κανονισμοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που επί τόσα χρόνια λυμαίνεται το ποδόσφαιρο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντολή Κουτσοκούμνη για διακοπή στο πρωτάθλημα
Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ