ΠΑΕ ΑΕΚ: "Παιχνίδι εντυπώσεων"

ΑΕΚ, σήμα

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Παιχνίδι εντυπώσεων"

Στην ΑΕΚ βλέπουν προσπάθεια του Ολυμπιακού για δημιουργία εντυπώσεων, καθώς, όπως λένε, "η ΕΕΑ είναι αρμόδια να κρίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων και όχι η Λίγκα".

Σε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αποδίδουν στην ΑΕΚ το ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που τέθηκε και εντός της συνεδρίασης του ΔΣ της Superleague, αλλά και εκτός μέσω τοποθέτησης του εκπροσώπου του Ολυμπιακού.

Εκείνο που επισημαίνουν υψηλόβαθμα στελέχη της Ένωσης, είναι πως αρμόδια για να κρίνει το ιδιοκτησιακό των ομάδων, είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οτι δεν είναι αρμοδιότητα της Λίγκας, ούτε καν της ΕΠΟ. Και αυτή τη στιγμή η μοναδική απόφαση που υπάρχει είναι, όπως λένε, για εξαίρεση της ΑΕΚ από το κουπόνι του στοιχήματος.

Μάλιστα η ΕΕΑ, στην σχετική απόφαση, δεν είχε αποφανθεί πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, αφού ξεκάθαρα δεν είναι, αλλά ότι στην ουσία ασκεί διοίκηση στην ομάδα ("διοικητή" τον αναφέρει).

Όπως μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά υψηλόβαθμα  στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, «η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα αδειοδότηση όπου έχουν ελεγχθεί όλα αυτά, οι μεγαλομέτοχοί της και όλα τα σχετικά και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς για την δημιουργία εντυπώσεων».

Όπως επίσης στην ΑΕΚ δεν ασχολούνται με το ζήτημα της αναδιανομής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για το οποίο ξεκαθαρίζουν πως δεν έγινε καμία ψηφοφορία και παραπέμφθηκε σε επόμενη συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ, ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ

Οι τέσσερις προτάσεις του Ολυμπιακού και η αιχμή για την ΑΕΚ

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η SUPER LEAGUE

Breaking News: Με 14 ομάδες το πρωτάθλημα και τίτλος μέσω play offs

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η βοηθός των Kardashian είναι πιο καυτή από τις Kardashian

Κρίμα αυτό το κορίτσι να 'ναι μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24