ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της, για το αποψινό (1/10 - 20.30) παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Μόλις πριν από δυο μέρες, η ΑΕΚ "κάηκε" με βαριά τιμωρία για τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γι αυτό και λίγες ώρες πριν από το ματς στην Τρίπολη, στο οποίο θα δώσουν μαζικό παρών οπαδοί της Ένωσης, η ΠΑΕ έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα.

Ζήτησε από τον κόσμο να μην δώσει καμία αφορμή και να έχει ανάλογα άψογη συμπεριφορά, όπως και στο ματς με την Αούστρια Βιέννης. Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους της να επιδείξουν και στον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που είχαν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό ματς με την Αούστρια Βιέννης στο Ολυμπιακό Στάδιο και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας μόνο με τη φωνή τους. Καλείστε επίσης για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

Πρόκειται για αγώνα υψηλής επικινδυνότητας και για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή σε όσους τυχόν παραμονεύουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας.

Αποδείξαμε την περασμένη Πέμπτη ότι όλοι μαζί, προσπαθώντας οργανωμένα και από κοινού, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα προστατεύοντας την ΑΕΚ και αποφεύγοντας τις παγίδες. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια κόσμος και ομάδα πρέπει να προχωρήσουμε μαζί μέχρι το τέλος.

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να στερήσει από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας την μεγάλη και καθοριστική στήριξη από τους οπαδούς μας. Η παρουσία σας είναι αναγκαία σε κάθε σταθμό της όμορφης εφετινής μας διαδρομής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ