ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ουσία για μια νέα, καθαρή σελίδα"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ουσία για μια νέα, καθαρή σελίδα"
ΑΕΚ, σήμα

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μια νέα καθαρή σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος, που αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Κοντονή που δεν έγινε.

Εκείνο που εδώ και καιρό είχε καταστήσει σαφές η ΑΕΚ, είναι πως συντάσσεται μ' οποιεσδήποτε κινήσεις είναι προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτή θα ήταν και η ατζέντα των θεμάτων, που θα έβαζε στην σημερινή(24/3) συνάντηση στο υφυπουργείου αθλητισμού, αν αυτή γινόταν. Για αλλαγές δηλαδή, σ' όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης.

Αυτό είναι σαφές από την πλευρά της ΑΕΚ και ξεκαθαρίζεται και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ πριν από λίγο. Επίσης είναι σαφές πως η ΑΕΚ όχι μόνο ήθελε και επεδίωκε να γίνει αυτή η συνάντηση, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή ανοικτή για τέτοιου είδους κινήσεις αλλά και έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο.

Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη SuperLeague. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα.

Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Stop από Ντογιάκο στον Μαρινάκη

Απορίες για το τάιμινγκ του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών

Δεν πάει ούτε ο Μελισσανίδης στη συνάντηση

Δεν πάει ο Σαββίδης στη συνάντηση

Οριστικό: Ματαιώνεται η συνάντηση Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ