ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η διαφωτιστική παρουσίαση για την υπογειοποίηση"

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, υπογειοποίηση EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube ολόκληρο το βίντεο από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις λεπτομέρειες για το έργο της πογειοποίησης. (VIDEO)

Την Δευτέρα το βράδυ η ΑΕΚ παρουσίασε σε όλους όσους ενδιαφέρονταν τι ακριβώς θα γίνει με το έργο υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίνοντας τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλους.

Μάλιστα ανέβασε και σε βίντεο όλη την παρουσίαση για να την δουν όσοι δεν βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το σχετικό δελτίο τύπου που συνοδεύει το βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube αναφέρει:

"Ένα θέμα τόσο σοβαρό και τόσο ζωτικό για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπως η υπογειοποίηση, έπρεπε να παρουσιαστεί και να αναλυθεί από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, με αποδέκτες τους άμεσα ενδιαφερομένους: τους κατοίκους της περιοχής. Χθες το βράδυ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ παρουσίασαν τις θέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια.

Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος απάντησαν σε όλες τις απορίες και η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την καθ’ όλα διαφωτιστική παρουσίασή τους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ