ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Έχουμε προπονητή..."

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Έχουμε προπονητή..."
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ διαψεύδουν τα σενάρια για αντί - Πογέτ και επισημαίνουν ότι η ομάδα "έχει προπονητή και είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του".

Τη Δευτέρα (11/4) το Sport24.gr αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ζόραν Μάμιτς για τη θέση του Γκουστάβο Πογέτ. Και ότι ένας ακόμη προπονητής με τον οποίο έγινε επαφή είναι ο Πάουλο Φονσέκα της Μπράγκα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα του προπονητή και ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή "το μόνο που υπάρχει για εμάς είναι η όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν".

Η θέση της "Ένωσης": "Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του. Οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αστήρικτων σεναρίων και αποσταθεροποίησης της ομάδας θα μας βρει σταθερά απέναντι.

Το μόνο που ζητάμε είναι ο σεβασμός στην εσωτερική μας λειτουργία αφού για εμάς το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ