ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÅÎÅÄÑÁ ÏÐÁÄÏÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÅÎÅÄÑÁ ÏÐÁÄÏÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την συμπεριφορά του κόσμου στο ματς με την Αούστρια και ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ δόθηκε τεράστια "μάχη" προκειμένου να μην πέσει ούτε καπνογόνο και ούτε μια κροτίδα στο ματς με την Αούστρια, καθώς ο Βέλγος παρατηρητής ήδη είχε στείλει μηνύματα πως δεν θα άφηνε τίποτα να περάσει... ατιμώρητο. Και το επόμενο εντός έδρας ματς, είναι με τη Μίλαν.

Όμως οι οπαδοί της ΑΕΚ πηραν άριστα στη συμπεριφορά τους, καθώς δεν έπεσε ούτε ένα καπνογόνο. Και σ' αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η στάση των οργανωμένων. Ακόμα και χαρτιά που έγραφαν "κανένα καπνογόνο", υπήρχαν έξω από τις θύρες των οργανωμένων. Γι αυτό και η ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα (29/9) ευχαριστήρια ανακοίνωση.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οπαδούς της ομάδας μας για την απόλυτη συμμόρφωσή τους στην οδηγία του παρατηρητή της UEFA, αλλά κυρίως για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, μετά την επιστροφή μας σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε τεράστια νίκη του συνδεσμιακού κινήματος, αλλά και μεμονωμένα του κάθε φίλαθλου της ομάδας μας και ανεβάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποδείξαμε περίτρανα ότι με συνεργασία, θέληση, σωστή οργάνωση και κοινή προσπάθεια για τον ίδιο στόχο και το κοινό καλό, που ενώνει όλους μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα διαφημίζοντας την ομάδα μας και τους οπαδούς της σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Εχουμε πληρώσει ακριβά κατά το παρελθόν και συνεχίζουμε δυστυχώς να πληρώνουμε παραβατικές συμπεριφορές μιας μειοψηφικής μερίδας οπαδών, που θα πρέπει να απομονωθούν, όπως με επιτυχία έγινε χθες.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στις διατάξεις του εγχώριου πειθαρχικού κώδικα σε σχέση με αυτόν της UEFA, απεναντίας είναι και πιο αυστηρός ως προς τις προβλεπόμενες ποινές και η χθεσινή βραδιά θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και πρότυπο συμπεριφοράς σε κάθε γήπεδο που από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται η ομάδα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ