ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν υφίσταται θέμα Μπάγεβιτς"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν υφίσταται θέμα Μπάγεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με ανακοίνωση διάψευσης, στο... φούντωμα της φημολογίας περί απενεργοποίησης του Εκτελεστικού Διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η αλήθεια είναι πως ήδη από την πρόσληψη και την παρουσίαση του Ζοσέ Μοράις στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, είχε φανεί πως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε πάρει το… τιμόνι του προγραμματισμού. Κάτι που επί της ουσίας πιστοποιήθηκε από το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, έκανε μεταγραφική σύσκεψη, σε τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, αυτό ήταν απολύτως ενδεικτικό της αλλαγής δεδομένων στον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ. Χωρίς όμως, όπως επίσης είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, αυτό να σημαίνει, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική, απενεργοποίηση του Μπάγεβιτς. Ούτε έλλειμμα ενημέρωσης του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ, για τον τρόπο που προχωρά και υλοποιείται ο προγραμματισμός και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ

Μάλιστα στην περί αυτού φημολογία που φούντωσε πάλι σήμερα (13/12), η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε μια επίσημη ανακοίνωση: "Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αϊντάρεβιτς
Ζόραν Σλίσκοβιτς: "Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου ότι έφυγα από την ΑΕΚ"
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ