ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία"

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έστειλε επιστολές στους κατοίκους πέριξ του εργοταξίου της Νέας Φιλαδέλφειας, ζητώντας την κατανόηση για την ενόχληση από τις εργασίες.

Στην ΑΕΚ έχουν αποδείξει πολλές φορές, ότι όχι μόνο θέλουν να χτίσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά να ενταχθούν ξανά αρμονικά στην Πόλη. Γι αυτό και από σήμερα (8/8) ξεκίνησε η αποστολή επιστολή, σ’ όλους τους κατοίκους που μένουν πέριξ του εργοταξίου.

Με την επιστολή αυτή, η ΑΕΚ ζητά συγγνώμη για την ενόχληση που θα τυχόν θα προκαλέσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο, ενώ υπάρχει ακόμα και τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας, προκειμένου να εκφραστούν τυχόν παράπονα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΚ:

"Φίλε - γείτονα,

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ