ΑΕΚ

Ουφάνο: "Η επικοινωνία μου με τον εκτός πάγκου Χιμένεθ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουφάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Ουφάνο μίλησε για την συνεννόηση με τον τιμωρημένο και εκτός πάγκου Μανόλο Χιμένεθ, στο ματς με τον Πλατανιά. Η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά στο ματς με τον Πλατανιά, χρειάστηκε να βρει τρόπο να λειτουργήσει με ένα ιδιότυπο μοντέλο στον πάγκο της. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε το παιχνίδι από το μπουθ της θύρας 29. Και στον πάγκο, ως πρώτος προπονητής, ήταν ο στενός του συνεργάτης.

Ο Φελίπε Ουφάνο, που εμφανίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα αυτό το… σπασμένο τηλέφωνο στις οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές. Και για να δουλέψει χρειάστηκε προσπάθεια απ’ όλους. Αναφέρθηκε και στην διαφορά της εικόνας της ΑΕΚ ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.

«Νομίζω πως η διαφορά βρίσκεται πως στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια δουλειά, για να ξοδέψει την ενέργειά του ο αντίπαλος και στο δεύτερο να κάνουμε αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο».

- Πόσο δύσκολη ήταν η επικοινωνία με τον κόουτς;

«Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για να μεταφέρουμε τις οδηγίες του προπονητή και να φτάσουν μέχρι και τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε όλοι μια προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάνει μάγια… κορυφής, 3-0 η ΑΕΚ τον Πλατανιά
Οδηγίες από το μπουθ ο Μανόλο Χιμένεθ
Η ΑΕΚ συγκέντρωσε 114.445 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς
Θλάση η πρώτη εκτίμηση για Τσόσιτς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ