ΑΕΚ

Ουφάνο: "Εύκολο να κερδίζεις με προπονητή τον Χιμένεθ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο υποστήριξε πως οι νίκες έρχονται πιο εύκολα χάρη στην προπονητική ευφυΐα του Ισπανού τεχνικού.

Στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2018, ο Μανόλο Χιμένεθ χρειάστηκε να επιστρέψει ξανά στα μπουθ, καθώς έχει να εκτίσει επιπλέον τιμωρία για τη χειρονομία στην Λεωφόρο, με αποτέλεσμα η διαδικασία στο Αγρίνιο να είναι η... καθιερωμένη.

Ο Μπασκόν είχε στο αυτί του την ενδοσυνεννόηση με τον Χιμένεθ και ο Φελίπε Ουφάνο έδινε τις οδηγίες. Μάλιστα η ΑΕΚ πήρε ακόμα μια νίκη, μ’ αυτό το… καθεστώς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ουφάνο παραδέχθηκε πως όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα, χάρη στον Χιμένεθ.

"Είμαι ένας εργαζόμενος της ΑΕΚ, ανήκω στο επιτελείο του Μανόλο Χιμένεθ, και είναι εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Μανόλο. Αυτό είναι όλο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και στο δεύτερο μέρος έπρεπε απλά να διατηρήσουμε την υπεροχή μας και να κρατήσουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι λόγω του πρόσφατου αγώνα για το Κύπελλο στον οποίο νικήσαμε άνετα. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν παγίδες όταν κερδίζεις σε ένα γήπεδο και μετά από λίγο πρέπει να ξαναπαίξεις στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο για διαφορετική διοργάνωση. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ