ΑΕΚ

Ούτε σεντ παρακάτω για Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λιβάγια EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr γράφει για την ακαριαία άρνηση της ισπανικής ομάδας να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μείωσης του ποσού που έχει συμφωνηθεί με την ΑΕΚ για την αγορά του Κροάτη επιθετικού.

Η ΑΕΚ είπε να δοκιμάσει, άλλωστε τι είχε να χάσει; Από τη στιγμή που είναι στο χέρι της να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, όταν και εκπνέει το deadline της συμφωνηθείσας με τη Λας Πάλμας οψιόν αγοράς, επιχείρησε να αλιεύσει διαθέσεις για το αν θα ήταν εφικτή μια διαπραγμάτευση.

Η αλήθεια είναι ότι έφαγε πόρτα…

Από την ισπανική ομάδα κατέστη σαφές ότι δεν υφίσταται η παραμικρή πιθανότητα να εισέλθει σε συζήτηση μείωσης του συμφωνηθέντος ποσού, ήτοι 1,8 εκατ. ευρώ, το οποίο η ΑΕΚ πρέπει να καταβάλει προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κροάτη επιθετικού. «Δεν το συζητάμε ούτε για 1.799.999 ευρώ» ήταν η απάντηση των Ισπανών στη βολιδοσκόπηση της Ένωσης για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος επαναδιαπραγμάτευσης.

Ασφαλώς για την ΑΕΚ δεν τίθεται θέμα μη καταβολής του ποσού αυτού προκειμένου να ανήκει ο παίκτης εξ ολοκλήρου στην Ένωση, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεωρεί ότι πέραν της πειστικής απόδοσής του, είναι παίκτης με σημαντική μεταπωλητική αξία. Και η αγορά του από τη Λας Πάλμας, θα συνιστά την πιο ακριβή μεταγραφή της εποχής του restart (2013 κι εντεύθεν), μετά τις 600.000 που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί ο Μπάρκας από τον Ατρόμητο.

Σαφώς στη Λας Πάλμας, το φυσούν και δεν κρυώνει. Είναι ανένδοτοι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ακριβώς επειδή αναγνωρίζουν ότι δεν υπολόγισαν σωστά τη χρηματιστηριακή αξία του Λιβάγια και συμφώνησαν μια χαμηλή οψιόν αγοράς, επειδή δεν πίστεψαν τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα σταυρώνουν τα δάχτυλά τους μπας και η ΑΕΚ αποφασίσει να μην πληρώσει και παραδέχονται ότι θα έπρεπε να επιβάλουν οψιόν 5 εκατ. ευρώ, ή να μην υπάρχει καθόλου, όπως συνέβη με την υπόθεση Αραούχο. Πλέον όμως είναι αργά…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ