ΑΕΚ

"Ούγκο, αυτό θέλουμε από εσένα"

"Ούγκο, αυτό θέλουμε από εσένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και οι οπαδοί της ΑΕΚ του έστειλαν μηνύματα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Γενικώς για κάθε ποδοσφαιριστή, ένα ντέρμπι αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή υπόθεση. Ειδικώς για τον Ούγκο Αλμέιδα, τα ντέρμπι είναι αυτά που κάνουν το μάτι να… γυαλίζει. Αρκεί μια ματιά στα κατορθώματα του απέναντι σε Φενερμπαχτσέ και Γαλατάσαράι, όσο φορούσε την φανέλα της Μπεσίκτας.

Στην ΑΕΚ τα έφερε έτσι ένα χτύπημα της μέσης, που το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το είδε με πολιτική αμφίεση από την άκρη του πάγκου. Μάλιστα ήταν τέτοια η επιθυμία του να βοηθήσει έστω και ψυχολογικά την ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό, που δεν είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να ακολουθήσει την αποστολή και να βρεθεί και τρόπος να καθίσει κοντά στον πάγκο.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και Αλμέιδα ετοιμάζεται για να δώσει το παρών στο πρώτο του εν Ελλάδι ντέρμπι. Μάλιστα προκειμένου να είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος, ο Ζοσέ Μοράις είχε αφήσει τον Πορτογάλο φορ, εκτός αποστολής από το ματς κυπέλλου της προηγούμενης Τρίτης (25/10).

Άλλωστε είναι σημαντικό για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ, να έχει σ’ ένα τέτοιο ματς, το βαρύ πυροβολικό του. Ενώ και ο κόσμος της Ένωσης, ποντάρει πολλά στην παρουσία του Αλμέιδα την Κυριακή στην Τούμπα. Και μάλιστα πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ, έσπευσαν να στείλουν και μήνυμα στον Πορτογάλο φορ, μέσω του Facebook.

Ο Αλμέιδα "ανέβασε" χθες (27/10) με φωτογραφία του μέσα από το αυτοκίνητο του. Και ακολούθησε "βροχή" από μηνύματα οπαδών της ΑΕΚ. Πολλά ήταν στα ελληνικά. Πολλά ήταν ακόμα και επιθετική ή προσβλητικά. Το Sport24.gr, σας μεταφέρει τρία ενδεικτικά μηνύματα, που ήταν μάλιστα γραμμένα και στα αγγλικά και έφτασαν… κατευθείαν στον Αλμέιδα που χειρίζεται την σελίδα του και διαβάζει τα πάντα.

"Άρχισε να φωνάζεις στους συμπαίκτες σου, να σου δίνουν την μπάλα και να βάλεις γκολ. Γι αυτό σε λέμε Ουγκολ. Κάντο", ήταν το ένα μήνυμα, ενώ το δεύτερο, από άλλο οπαδό της ΑΕΚ έγραφε: "Πάμε για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ. Να είσαι δυνατός και γενναίος. Είμαστε ΑΕΚ". Το τρίτο ήταν πιο μεγάλο και δεν είχε αναφορά μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Έχουμε 23 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να είναι μεγάλο κίνητρο για όσους φορούν την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι 18 χρονών και ακόμα δεν έχω θαυμάσει την ΑΕΚ να τερματίζει πρώτη στο πρωτάθλημα (εκτός από το 2008. Θέλουμε τον τίτλο. Τίποτε λιγότερο. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι αποτυχία. Για μένα παίζεις στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου, γίνε ο ήρωας μας".

Η αλήθεια είναι πως ο Αλμέιδα το διάστημα που δεν αγωνιζόταν λόγω του τραυματισμού στη μέση, είχε ελάχιστες αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα. Ενώ μέχρι να κτυπήσει, ήταν πολύ ενεργός. Από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη που ο Πορτογάλος είχε κάνει μια ανάρτηση για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του, μέχρι και τώρα, έχουν γίνει μόλις δυο αναρτήσεις. Μια για τα γενέθλια της μητέρας του και μια για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λάρισα. Και μια τρίτη ανάρτηση έκανε χθες, μετά την προπόνηση. Με τον κόσμο της ΑΕΚ να βρίσκει την ευκαιρία να του στείλει μηνύματα ενόψει της Τούμπας.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλμέιδα: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
Τακτοποίησε την εκκρεμότητα η ΑΕΚ για το γήπεδο
Δουλειά επί της οθόνης στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ