ΑΕΚ

Όταν ο Τιμούρ δίνει οδηγίες

Όταν ο Τιμούρ δίνει οδηγίες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Τιμούρ Κετσπάγια έχει τον τρόπο του να περνά τις εντολές στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων" στο Κίελτσε (video).

Οι ώρες της προπόνησης, δεν είναι απλώς μια ακόμα μέρα στην δουλειά για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι μια διαδικασία που ο τεχνικός της ΑΕΚ ζει έντονα. Θα κανει και ο ίδιος... τσαλιμάκια με την μπάλα για ζέσταμα, όπως οι παίκτες του, θα ασχοληθεί ακόμα και με την τελευταία λεπτομέρεια οργανωτικής φύσεως ( "γιατί δεν ήρθαν ακόμα τα νερά") και κυρίως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά.

Και αυτό το τελευταίο προϋποθέτει να αντιλαμβάνονται και να εμπεδώνουν οι παίκτες, τις οδηγίες που δίνει. Γι αυτό και ο Κετσπάγια έχει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να δίνει εντολές και οδηγίες. Έχει πάντα έντονο ύφος και μιλάει με σταθερή και πολύ δυνατή φωνή.

Μέχρι την... πόλη ακούγεται ο τεχνικός της ΑΕΚ, όταν δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Και βεβαίως πάντα και στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά. Αλλά και πάντα με παροτρύνσεις βγαλμένες από την θητεία του στην Premier League και την Νιούκαστλ. "Come on guys"("πάμε παιδιά").

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ