ΑΕΚ

Όταν ο Ψάλτης πανηγύριζε το Κύπελλο της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Όταν ο Ψάλτης πανηγύριζε το Κύπελλο της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

O Στάθης Ψάλτης απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και το Sport24.gr θυμίζει μία απ' τις ελάχιστες φορές που εξέφρασε δημόσια τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του, μετά τον τελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. (VIDEO)

O καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί το χαμό του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος "έφυγε" απ' τη ζωή την Παρασκευή (21/04) σε ηλικία 66 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Ο 66χρονος ηθοποιός βρισκόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στις 27 Φλεβάρη 1951 στο Βέλο Κορινθίας, πριν μετακομίσει σε ηλικία 11 ετών με την οικογένειά του στο Αιγάλεω. Καταγόταν ωστόσο από το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Γι' αυτό το λόγο, είχε μία ιδιαίτερη αγάπη στην ΑΕΚ, την οποία παρακολουθούσε δια ζώσης σε κάθε ευκαιρία.

Το 2015, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" του ΑΝΤ1 και είχε αναφερθεί στα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του, ύστερα από ερώτηση για τις ομάδες που υποστηρίζει. "Ρεάλ, ΑΕΚ και λίγο…Ολυμπιακός", ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του, που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, συζητήσεις.

Βέβαια, μετά την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου κόντρα στους "ερυθρόλευκους", ο Ψάλτης είχε ανεβάσει ένα VIDEO στα social media, στο οποίο φώναζε συνθήματα υπέρ της Ένωσης. Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης ήταν σε περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά, όταν ενημερώθηκε για την επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας.

Θυμηθείτε το VIDEO:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ