ΑΕΚ

Οριστικό τέλος στα σενάρια περί Αραούχο και Λας Πάλμας

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήδη από την Τετάρτη (27/12) και από τις δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ φαινόταν να έχει κλείσει η κουβέντα περί πρόωρης επιστροφής του Αραούχο στην Λας Πάλμας. Την Πέμπτη (28/12) μπήκε οριστικά τελεία και παύλα.

Οι χθεσινές (27/12) δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει στο πλάνο του τον Σέρχιο Αραούχο, φαινόταν να κλείνουν την κουβέντα που είχε ανοίξει περί πρόωρης επιστροφής του παίκτη στην Λας Πάλμας.

Άλλωστε ακόμα και ο ισπανικός Τύπος στα δημοσιεύματα του, έδειχνε να το παίρνει… απόφαση. Όμως οριστικά τελεία και παύλα στα σενάρια, έβαλε σήμερα (28/12), ο πατριός του Αραούχο, με μια μόνο λέξη.

Με τρία γράμματα. «ΑΕΚ» έγραψε μόνο ο πατριός και ατζέντης του Αργεντινού φορ, σε ανάρτηση με μια φωτογραφία του παίκτη με την φανέλα της Ένωσης. Και φυσικά το νόημα, απολύτως προφανές.

Εξάλλου ο Αραούχο ήδη από το πρωί κάνει αναρτήσεις από τα… αεροδρόμια, καθώς έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα, προκειμένου αύριο (29/12) που τελειώνει η εορταστική άδεια, να βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ