ΑΕΚ

Οριστικό: Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Οριστικό: Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Τι ανέφερε ο ίδιος ο Πορτογάλος στράικερ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος στράικερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα και η Ένωση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ, λέγοντας πως ναι μεν δεν τον ευχαριστεί η εξέλιξη αυτή, αλλά καταλαβαίνει πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ούγκο Αλμέιδα, που τίμησε με την παρουσία του και την προσωπικότητά του την φανέλα της ομάδας μας. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της μεγάλης ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μετά την υπογραφή της λύσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Ούγκο Αλμέιδα δήλωσε στο aekfc.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω για όλα όσα έζησα αυτόν τον ένα χρόνο στην ομάδα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ότι η σημερινή εξέλιξη με χαροποιεί, αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω του συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα και κυρίως τον κόσμο της ΑΕΚ που με στηρίζει και με ακολουθεί. Δέχομαι ακόμα τα μηνύματά τους και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».

Hugo, amigos para sempre!"

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ