ΑΕΚ

Οριστική συμφωνία με Ζιοβάνι η ΑΕΚ

Οριστική συμφωνία με Ζιοβάνι η ΑΕΚ
Ζιοβάνι

Ο πατέρας του Τζιοβάνι ήρθε, είδε την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα, πήρε και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την ΑΕΚ και οριστικοποίησε την συμφωνία για την μετακίνηση του γιού του στην Ένωση.

Μάλιστα το τυπικό κομμάτι είναι το τελευταίο που απομένει, ώστε να γίνει ο Βραζιλιάνος ακραίος η όγδοη φετινή μεταγραφή του Δικεφάλου. Ουσιαστικά σε αυτό το τυπικό κομμάτι έχουν επικεντρωθεί πλέον οι προσπάθειας των ανθρώπων της ΑΕΚ. Για να διευθετηθεί και αυτό, θα πρέπει ο Ζιοβάνι να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει.

Στην ΑΕΚ επιδιώκουν το ταξίδι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορο. Κυρίως διότι θέλουν να ενσωματωθεί το ταχύτερο ο παίκτης με την υπόλοιπη ομάδα και να πιάσει δουλειά. Το «αγκάθι» είναι πως η Φλουμινένσε έχει αγωνιστική υποχρέωση τόσο απόψε, όσο και την Κυριακή.

Και έχει τεθεί ως ζήτημα να δώσει το παρών ο Ζιοβάνι σε αυτά τα δυο ματς και κατόπιν να ταξιδέψει για την Αθήνα. Όμως οι συζητήσεις που κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, είναι προς την κατεύθυνση να έρθει ο Βραζιλιάνος στην Ελλάδα πολύ νωρίτερα. Πάντως το μείζον για την Ένωση, είναι πως έχει στα χέρια της μια οριστική συμφωνία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ