ΑΕΚ

Οριστικά χωρίς έξι με Πλατανιά

Οριστικά χωρίς έξι με Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με συνολικά έξι απουσίες θα πάει η ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11), καθώς δεν άλλαξε κάτι στη σημερινή (22/11) προπόνηση ως προς τους τραυματίες

Για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Ρόναλντ Βάργκας και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς η παραμικρή ελπίδα να προλάβουν να είναι έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου (26/11) με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Για τον Τζολέον Λέσκοτ ούτε λόγος.

Ενώ η οριστική διάγνωση για τον τραυματισμό του Μανουέλ Ντίας, είναι θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και ως εκ τούτου είναι και αυτός νοκ άουτ. Όσο για τις αμυδρές ελπίδες που είχε ο Τάσος Μπακασέτας να προλάβει το σαββατιάτικο ματς, σήμερα (22/11) εξανεμίστηκαν και αυτές.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς. Όπως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Τσιγκρίνσκι και ο Βάργκας και ο Λάζαρος.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ θα πάει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά, με συνολικά έξι απουσίες. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ο Ζοσέ Μοράις δεν θα έχει και πολλά περιθώρια επιλογών για το βασικό σχήμα. Και πιθανότατα θα πάει με την ίδια ενδεκάδα, με την οποία ξεκίνησε στο φιλικό με τον Ατρόμητο το προηγούμενο Σάββατο (19/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τάσεις φυγής του Λέσκοτ και η προτεραιότητα για χαφ
Γκάζια Μελισσανίδη στους παίκτες
Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για το ντέρμπι, πληρώνουν και οι ΑΕΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ