ΑΕΚ

Οριστικά χωρίς Αλμέιδα η ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής λόγω του προβλήματος στη μέση, έμεινε οριστικά ο Ούγκο Αλμέιδα για την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα. Δείτε την πρώτη αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ήδη από την προπόνηση της Παρασκευής (20/1) είχε φανεί πως ο Ούγκο Αλμέιδα δύσκολα θα προλάβαινε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση και να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (22/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάτι που, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, το είχε αντιληφθεί ο Μανόλο Χιμένεθ. Απλώς περίμενε και τη σημερινή (21/1) τελευταία προπόνηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απουσία του Πορτογάλου φορ. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Αλμέιδα, όπως και τον Τσιγκρίνσκι και τον Αραβίδη, που επίσης ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού. Κατά τα άλλα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χιμένεθ: "Πίστη και δουλειά"
Θέλει Λέσκοτ η Σάντερλαντ για να την σώσει
Πρόβλημα με Αλμέιδα
Μελισσανίδης: "Σας θέλω Απάτσι"
Τζεμπούρ, 6άρα, Μπέλεκ και άλλα...
Χιμένεθ: "Όποιος δεν τα δίνει όλα…"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ