ΑΕΚ

Ορισμό της ρεβάνς ζητεί η ΑΕΚ

Ορισμό της ρεβάνς ζητεί η ΑΕΚ
Φουστέρ Λαμπρόπουλος INTIME SPORTS

Διαθέσιμες ημερομηνίες πλέον υπάρχουν, αναβολή Κυπέλλου δεν έχει αποφασιστεί και στην ΑΕΚ περιμένουν από την ΕΠΟ να οριστεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό μέσα στον Μάρτη. Ακούει όμως κανείς;

Μέσω των όσων δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι (τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας ειδικής ενημέρωσης), οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας δεν τίθενται υπό περιορισμό και μπορούν να διεξαχθούν κανονικά.

Από τη στιγμή που η απόφαση αναβολής αφορά αποκλειστικά σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας και με δεδομένη την ακόμα μεγαλύτερη πίεση που θα προκύψει για την εύρεση ελεύθερων ημερομηνιών, η ΕΠΟ ασφαλώς και υποχρεούται να ορίσει τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας τώρα που της παρέχεται αυτή η «ευκαιρία».

Το (αρχικώς) προκαθορισμένο για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου ματς των Ερυθρόλευκων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πλέον δεν υφίσταται. Και επειδή στην πορεία θα προκύψουν νέα ζητήματα λόγω της αναβολής της τρέχουσας αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα (ενδεχομένως και επόμενων), η Ενωση περιμένει, θέλει και ζητεί να διεξαχθεί το ματς όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ορισμός σήμερα κιόλας!

Από τη στιγμή που ο κ. Κοντονής δεν έχει ορθώσει (τουλάχιστον όχι ακόμα) συγκεκριμένο απαγορευτικό για τη διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ όχι απλώς οφείλει αλλά και υποχρεούται απέναντι στις ομάδες και στις δυσκολίες που προκύπτουν από την έλλειψη διαθέσιμων ημερομηνιών, να ορίσει κανονικά τον αγώνα. Ασφαλώς όλοι γνωρίζουμε ότι δικαιολογίες, κολλήματα και προσχήματα είναι πάντοτε εύκολο να βρεθούν από τη συγκεκριμένη αρχή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Όπως και το να χαθεί χρόνος, δήθεν στην αναμονή κάποιας διευκρίνησης από τον Υφυπουργό ή υποστηρίζοντας ότι η τελευταία τοποθέτησή του αφήνει να αιωρείται κάποια ασάφεια σχετικά με τη διοργάνωση του Κυπέλλου, κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει από τη στιγμή που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ξεκάθαρα για αναβολή αγωνιστικής της Α' Εθνικής και μόνο.

Λόγος για να μην υπάρξει άμεσα ορισμός της ρεβάνς του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα προκύψει μόνον εφόσον ο κ. Κοντονής προβεί σε διευκρινιστική δήλωση η οποία και θα συνιστά νέα απόφαση ειδικά πάνω στο θέμα του Κυπέλλου. Ως τότε η ΕΠΟ οφείλει είτε να τον ρωτήσει άμεσα (δηλαδή σήμερα), είτε να ορίσει κανονικά τον αγώνα, τώρα που υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Οποιαδήποτε άλλη στάση η μη δράση, δικαίως στην ΑΕΚ θα το θεωρήσουν ως ύποπτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ